För återförsäljare

Välkommen till en framtid där personliga minnen blir till konstverk. PyttePrint erbjuder en unik möjlighet för dig som återförsäljare att differentiera ditt sortiment och attrahera en bredare kundkrets genom våra exklusiva 3D-skulpturer av människor.

PyttePrint AB är specialiserat på att skapa personliga 3D-utskrivna skulpturer genom avancerad 3D-fotografering och ultraljudsbilder. Vår expertis ligger i att föreviga minnesvärda ögonblick och framhäva skönheten i individuella uttryck. PyttePrints produkter är sällanköpsvaror; det är således mer ändamålsenligt att rikta sig mot verksamheter där målgruppen regelbundet vistas, såsom privata mödravårdscentraler, ultraljudskliniker och skönhetskliniker. Vår tjänst är också lämplig vid olika typer av evenemang eller kurser, till exempel föräldrautbildningar. För närvarande är vår verksamhet mobil, där vi skräddarsyr vår närvaro för att tillgodose kundernas bekvämlighet genom att genomföra 3D-fotografering på plats. 

Material och färg

Våra skulpturer är tillverkade i epoxi och levereras antingen i naturlig färg (ljusgrå) eller spraylackad (vit, koppar, silver eller guld) mot en extra kostnad. För att säkerställa skulpturernas hållbarhet behandlas varje skulptur dessutom med UV-beständig klarlack, vilket alltid inkluderas i priset.

Kontakta oss

Kontakta oss idag på hej@pytteprint.se för att boka ett demonstrationsmöte och låt oss diskutera hur ni kan dra nytta av att bli återförsäljare för PyttePrint. Ge era kunder möjligheten att föreviga sina mest minnesvärda ögonblick i form av konstnärliga och unika 3D-skulpturer.