Om oss

PyttePrint, grundat våren 2023 av Roozbeh Leobrandt och Frej Rydén, strävar efter att skapa oförglömliga ögonblick för familjer och blivande familjer genom två unika och personliga produktlinjer som överträffar det konventionella.

Vi specialiserar oss på 3D-utskrivna skulpturer där vi använder 3D-fotografering för att skapa en personlig skulptur av dig eller dina barn. Detta är tidlösa konstverk som fångar skönheten och kärleken i varje ögonblick på ett helt unikt sätt.

Vår andra innovativa produktlinje består av 3D-utskrivna skulpturer som skapas med grund i datan från dina egna 3D-ultraljudsbilder. Betydande forskning har belyst hur 3D-utskrifter av ultraljudsbilder likt våra kan minska förlossningsrädsla, ångest och depression hos blivande mödrar, samtidigt som de stärker den emotionella kopplingen mellan föräldrar och foster.

Vår noggranna arbetsprocess involverar avancerad bildbehandling och 3D-modellering för att omvandla data till imponerande 3D-utskrivna mästerverk. Varje skapelse tillverkas med högkvalitativ epoxy för att säkerställa att de inte bara är verklighetstrogna utan även hållbara. Hos PyttePrint strävar vi alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet som förkroppsligar skönhet, kärlek och minnesvärda ögonblick.

Pytteprints grundare Roozbeh Leobrandt och Frej Rydén.