3D-printade statyer för idrottsföreningar

Vi vet hur viktiga idrottsföreningar är och hur mycket eran förening betyder för er. På PyttePrint erbjuder vi en unik möjlighet för idrottsföreningar att hylla sina medlemmar genom 3D-fotografering och skapandet av individuella skulpturer. Dessa skulpturer är perfekta för olika tillfällen, såsom föreningsevenemang, turneringar eller bara för att hedra era medlemmar.

Varför välja PyttePrint?

Personligt: Att ge era medlemmar en skulptur av sig själva är ett personligt sätt att visa uppskattning för deras engagemang och prestationer. Det är en gest som kommer att etsa sig fast i deras minnen för alltid.

Skapa minnen: Genom denna möjlighet ger ni era medlemmar chansen att skapa tidlösa minnen. Varje skulptur blir en symbol för deras betydelse i er idrottsförening.

Tillgängligt överallt i Sverige: Oavsett var eran förening är belägen i Sverige, är vi redo att komma till er för att genomföra föreningsbesöket och skapa dessa minnesvärda skulpturer.

En unik present eller avskedsgåva

Vår tjänst är inte bara perfekt för föreningsevenemang och jubileum. Den kan också vara den ultimata presenten till era medlemmar. Oavsett om det är deras födelsedag, en hyllning för deras prestationer eller en känslosam avskedsgåva när någon tar nya steg i livet, så är en individuell 3D-skulptur en gåva som kommer att värderas högt och minnas med glädje. Den är ett uttryck för er uppskattning och ger dem samtidigt en tidlös representation av sin tid i föreningen. Varför inte överväga att ge denna unika gåva till era medlemmar och tillsammans skapa minnen för livet?

Så fungerar det

Att arrangera ett föreningsbesök med PyttePrint är enkelt.

Kontakta oss: Ta kontakt med oss för att boka ett föreningsbesök. Vi är flexibla och anpassar oss efter era önskemål.

Besöket: Vårt erfarna team kommer till er plats med allt som behövs för 3D-fotografering och skapande av skulpturer. Vi tar vara på varje idrottares unika drag.

Skapa minnen: Efter besöket tar vi hand om allt arbete för att omvandla bilderna till 3D-skulpturer som blir oförglömliga minnesmärken.

På PyttePrint brinner vi för att hylla dina föreningsmedlemmar och deras prestationer. Genom att ge dem möjligheten att bli en del av konstverk kan ni visa er uppskattning och stolthet över deras insatser i din idrottsförening. Kontakta oss idag för att boka detta speciella föreningsbesök och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut.