Personalfotografering i 3 dimensioner

Hylla era medarbetare genom att skapa unika 3D-skulpturer av hela företaget eller enskilda avdelningar. PyttePrint ger er en kreativ möjlighet att visa uppskattning för era anställda med hjälp av avancerad 3D-fotografering och 3D-utskrift.

Vi hjälper er att stärka ert varumärke som arbetsgivare

Vi erbjuder en innovativ tjänst som hjälper er att stärka den interna företagskulturen och säkerställa att era medarbetare känner sig motiverade och värdesatta. Genom att dessutom framhäva era anställda på ett unikt sätt bidrar ni till att bygga ett starkt och positivt arbetsgivarvarumärke. Tänk er att ni kommer in i receptionen och istället för traditionella personalbilder på väggen så möts ni istället av en imponerande samling av personliga bystskulpturer av varje medarbetare. Med PyttePrint kan detta bli er verklighet.

Perfekt för team building

3D-fotografering med PyttePrint är också en utmärkt lösning för team building. Den främjar samarbete och sammanhållning inom teamet och erbjuder en innovativ ersättning för traditionell personalfotografering. Skulpturerna höjer dessutom presentationen av era medarbetare till en helt ny nivå.

Skulptur inför event

Våra skulpturer är idealiska för event, konferenser och mässor, vilket ger er monter en unik fördel och fångar besökarnas uppmärksamhet. De kan även användas för att hylla en särskilt utmärkande anställd, till exempel ”månadens säljare”.

Skulptur som gåva

PyttePrints skulpturer är perfekta gåvor vid avtackningar eller onboarding. Eller varför inte överraska era anställda med en personlig skulptur i julklapp eller som en födelsedagspresent?

Kontakta oss

Vi erbjuder företagsbesök över hela Sverige och ser fram emot att höra från er. Kontakta oss gärna för mer information och för en kostnadsfri offert.