PyttePrint och New York Dance: Ett dansant samarbete i Lund

Vi på PyttePrint är mycket glada över att meddela vårt senaste samarbete med New York Dance i Lund. Deras anmärkningsvärda framgångsresa som dansskola har inspirerat oss, och vi är stolta över att kunna förena våra krafter. Genom detta samarbete har vi nu möjlighet att använda deras lokal för vår 3D-fotograferingsverksamhet.

New York Dance, grundat av de internationellt erkända dansarna och lärarna Mikaela Olsson och Brandon Smith, har satt sitt avtryck på dansscenen sedan 2012. Deras mål när de kom till Sverige var tydligt – att skapa en dansskola som erbjöd det senaste och mest innovativa inom dansvärlden från USA. Sedan dess har de följt sitt kall och byggt upp en dansskola som har blivit en central del av Lund.

Skolan har snabbt blivit oerhört populär, och det är inte svårt att förstå varför. Med runt 100 klasser i veckan erbjuder New York Dance något för alla, oavsett ålder eller danserfarenhet. Det är en plats där dansälskare kan samlas, utveckla sina färdigheter och dela sin passion.

Vårt samarbete med New York Dance innebär att vi nu har möjlighet att använda deras välutrustade lokal för vår 3D-fotograferingsverksamhet. Det är en möjlighet som vi är tacksamma för och som ger oss en fantastisk plats att erbjuda våra tjänster.

PyttePrint har länge strävat efter att erbjuda högkvalitativa 3D-fotografier som fångar ögonblicket och skapar minnen som varar livet ut. Att kunna använda New York Dance’s lokal ger oss en perfekt plats för vårt arbete. Den ljusa, rymliga och inspirerande miljön kompletterar vår passion för att skapa minnen som är lika unika som varje individ.

Med detta spännande samarbete har vi möjlighet att erbjuda våra kunder en ännu mer minnesvärd upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna nya och gamla kunder till New York Dance’s vackra lokal i Lund och tillsammans skapa minnen som varar livet ut.

Vi vill tacka New York Dance för att de har öppnat sina dörrar för oss och för att de har blivit en del av vårt äventyr. Tillsammans är vi redo att dansa framåt och skapa minnen som blir en del av varje kunds unika berättelse.