Statyera ett exempel – Låt PyttePrint 3D-fotografera er personal

Att uppmärksamma och visa uppskattning för dina anställda är något som är jätteviktigt. PyttePrint erbjuder en unik möjlighet för företag – 3D-fotografering och utskrift av dina anställda som individuella statyer eller byst. Perfekt för företagsfester, evenemang eller avtackningar!

byst av vår vd Roozbeh Leobrandt

Varför välja Företagsbesök med PyttePrint?

  1. En unik och personlig gest: Att ge dina anställda en staty av sig själva är en personlig och unik gest som visar uppskattning för deras arbete och engagemang.
  2. Skapa minnen: Denna möjlighet ger dina anställda möjlighet att skapa tidlösa minnen som kommer att vara en påminnelse om deras betydelse i ditt företag.
  3. Företagsbesök i hela Sverige: Oavsett var ditt företag är beläget i Sverige, kan vi komma till er för att genomföra företagsbesöket och skapa dessa minnesvärda statyer.

En fin gåva eller avskedspresent

Denna unika tjänst är inte bara perfekt för företagsevenemang och firanden. Den kan också vara den ultimata gåvan till dina anställda. Oavsett om det är en födelsedag, ett jubileum eller till och med som en avtackningspresent när någon går vidare till nya äventyr, är en individuell staty en present som kommer att bli uppskattad och minnesvärd. Den visar inte bara din uppskattning utan ger även den mottagande en tidlös representation av deras tid på företaget. Så varför inte överväga att ge denna unika gåva till dina anställda och skapa varaktiga minnen tillsammans?

Hur fungerar det?

Att ordna ett företagsbesök med PyttePrint är enkelt och smidigt. Här är hur det går till:

  1. Kontakta oss: Ta kontakt med oss för att boka ett företagsbesök. Vi kommer att planera och schemalägga besöket enligt dina önskemål.
  2. Besöket: Vårt erfarna team kommer till er plats med allt som behövs för 3D-fotografering och utskrift. Som vi brukar säga, ”Statyera ett exempel!”.
  3. Tidlösa konstverk: Efter besöket tar vi hand om allt arbete för att omvandla bilderna till 3D-utskrifter som kommer att vara tidlösa minnen.

PyttePrint tror på att uppmärksamma dina anställda. Genom att ge dina anställda möjligheten att bli en del av en konstnärlig skapelse kan du visa uppskattning och stolthet över deras roll i ditt företag. Kontakta oss idag för att boka detta unika företagsbesök och låt oss tillsammans skapa tidlösa minnen med dina fantastiska anställda.

Vi på PyttePrint är här för att hjälpa dig att göra varje ögonblick speciellt och minnesvärt. Låt oss tillsammans skapa något extraordinärt.