Skulptur av din gravidmage

Fånga ögonblicket med PyttePrint och skapa en unik tidskapsel av din gravidmage i 3D! Välkomna till vår värld av minnesbevarande och omtanke.

Genom att använda 3D-fotografering skapar vi en detaljerad modell av din gravidmage. Bilden är noggrant kalibrerad för att förädla detta speciella ögonblick i ditt liv när du väntar barn. Detta är en snabbare, effektivare och överlägset bättre lösning jämfört med en traditionell gipsavgjutning av en gravidmage. Upptäck en modern och smidig metod att föreviga din gravidmage och tiden du väntar barn med PyttePrint!

Behöver jag vara naken när jag 3D-fotograferar min gravidmage?

Nej, du bestämmer själv hur påklädd eller avklädd du vill vara. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och att det slutliga resultatet motsvarar dina önskemål. Vi strävar efter att dokumentera din graviditet på ett sätt som är helt i linje med dina personliga önskemål.

Om du väljer att bära underkläder under sessionen, erbjuder vi möjligheten att efteråt mjuka upp eventuella linjer eller kanter för att säkerställa att de inte syns i det slutliga resultatet. För optimalt resultat är det att föredra om dina underkläder är ljusa, eftersom mörka, särskilt svarta, plagg kan utgöra utmaningar för scannern och registreringen.

Observera att lokalen kan vara något sval, så det är en god idé att ta med något varmt att ha på dig mellan fototillfällena för att hålla dig bekväm. Vi strävar efter att skapa en trygg och positiv upplevelse för dig under hela processen.

gravidmage skulptur i bokhyllan

Så här går det till

Våra gravidmageskulpturer bokas direkt via Triangeln Barnmorskemottagning i Malmö och 3D-fotografering sker i deras lokal.

Pris

Kontakta Triangeln Barnmorskemottagning i Malmö för aktuellt pris.

Välj färg på din skulptur

För ett tillägg på 495:- kan du välja att färglägga din skulptur. Klicka på färgerna nedan för att se exempel på hur det kan se ut.

Klicka för exempel

Standard grå, vår grundfärg som alltid ingår

Klicka för exempel

Guld

Klicka för exempel

Koppar

Klicka för exempel

Silver

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor