Skulptur av din gravidmage

Fånga ögonblicket med PyttePrint och skapa en unik tidskapsel av din gravidmage i 3D! Välkomna till vår värld av minnesbevarande och omtanke.

Genom att använda 3D-fotografering skapar vi en detaljerad modell av din gravidmage. Bilden är noggrant kalibrerad för att förädla detta speciella ögonblick i ditt liv när du väntar barn. Detta är en snabbare, effektivare och överlägset bättre lösning jämfört med en traditionell gipsavgjutning av en gravidmage. Upptäck en modern och smidig metod att föreviga din gravidmage och tiden du väntar barn med PyttePrint!

Behöver jag vara naken när jag 3D-fotograferar min gravidmage?

Nej, du bestämmer själv hur påklädd eller avklädd du vill vara. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och att det slutliga resultatet motsvarar dina önskemål. Vi strävar efter att dokumentera din graviditet på ett sätt som är helt i linje med dina personliga önskemål.

Om du väljer att bära underkläder under sessionen, erbjuder vi möjligheten att efteråt mjuka upp eventuella linjer eller kanter för att säkerställa att de inte syns i det slutliga resultatet. För optimalt resultat är det att föredra om dina underkläder är ljusa, eftersom mörka, särskilt svarta, plagg kan utgöra utmaningar för scannern och registreringen.

Observera att lokalen kan vara något sval, så det är en god idé att ta med något varmt att ha på dig mellan fototillfällena för att hålla dig bekväm. Vi strävar efter att skapa en trygg och positiv upplevelse för dig under hela processen.

3d skanna och printa din gravidmage med pytteprint

Så här går det till

  1. Boka 3D-fotografering via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se. Observera att 3D-fotografering i nuläget endast finns i Lund, Skåne.
  2. Läs gärna igenom vår guide Så fungerar PyttePrints 3D-fotografering och utskriftsprocess så är du väl förberedd inför fotograferingen.
  3. Efter fotograferingen betalar du med faktura eller Swish, sedan tillverkas och skickas skulpturen hem till dig.

Adress:
Annedalsvägen 9
227 64 Lund

Vid ordervärden över 1500 SEK kan vi även göra kostnadsfria hembesök i Lund- och Malmöområdet. För mer information, kontakta oss via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se.

Pris

Priset är 1495 SEK, vilket inkluderar frakt och skulptur (cirka 16 cm) i standard ljusgrå. Vill du ha en annan färg på skulpturen erbjuder vi också färgerna kalkvit, koppar, silver eller guld för ett tillägg på 295 SEK.

Vi erbjuder delbetalning via Klarna

Kontakta oss för mer information!

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *
  • Hembesök i Lund och Malmö för ordervärde över 2000 kr

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor