Skulptur av dig själv och dina barn

Upptäck förtrollande konst och minnesskapande hos oss! Vi skapar 3D-utskrivna skulpturer av dig och dina barn, fångade genom vår avancerade 3D-fotograferingsteknik. Genom denna unika process skapas tidlösa konstverk som fångar skönheten och kärleken i varje ögonblick på ett helt unikt sätt. Gör din upplevelse minnesvärd med oss. Våra skulpturer berör hjärtat och ger en konstnärlig representation som kommer att vara lika bestående som era mest kära minnen.

Så här går det till

  1. Boka 3D-fotografering via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se. Observera att 3D-fotografering i nuläget endast finns i Lund, Skåne.
  2. Läs gärna igenom vår guide Så fungerar PyttePrints 3D-fotografering och utskriftsprocess så är du väl förberedd inför fotograferingen. Tänk på att det kan vara utmanande för barn under 3 år att stå helt stilla, vilket 3D-fotografering kräver. Självklart gör vi jättegärna ett försök, men vi kan tyvärr inte garantera ett gott resultat.
  3. Efter fotograferingen betalar du med faktura eller Swish, sedan tillverkas och skickas skulpturen hem till dig.

Adress:
Annedalsvägen 9
227 64 Lund

Vid ordervärden över 2000 SEK kan vi även göra kostnadsfria hembesök i Lund- och Malmöområdet. För mer information, kontakta oss via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se.

Pris

Priset är 995 SEK för en liten skulptur (cirka 16 cm) eller 1795 för en stor skulptur (cirka 25 cm). Den stora skulpturen skrivs ut i tre delar och monteras sedan ihop. Priset inkluderar frakt och skulptur i standard ljusgrå. Vill du ha en annan färg på skulpturen erbjuder vi också färgerna kalkvit, koppar, silver eller guld för ett tillägg på 295 SEK.

Vi erbjuder delbetalning via Klarna

Kontakta oss för mer information!

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *
  • Hembesök i Lund och Malmö för ordervärde över 2000 kr

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor