Vår klassiska ansiktsskulptur – en skulptur av ditt ansikte

Vår ansiktsskulptur representerar en av de mest klassiska och älskade formerna av porträtt genom tiderna – bysten. Genom att fokusera på huvudet och överkroppen fångar denna skulptur individens karaktär, uttryck och personlighet med en detaljrikedom och precision som överträffar vanliga porträtt.

byst av vår vd Roozbeh Leobrandt

Med hjälp av den senaste 3D-fotograferingstekniken omvandlar vi ditt eller dina nära och käras ansikten till tredimensionella konstverk. Varje rynka, varje linje och varje detalj reproduceras med en noggrannhet som ger liv åt din ansiktsskulptur. Vår ansiktsskulptur blir inte bara en bild, den blir en tredimensionell återgivning som man kan hålla, känna och ställa ut.

Denna typ av skulptur passar perfekt som en gåva, ett minne eller som ett unikt konstverk i ditt hem. Oavsett om det är för att hylla någons liv, framhäva en speciell prestation eller bara för att skapa ett evigt minne av ett kärt ögonblick, kommer vår ansiktsskulptur att ge en ny dimension till ditt uttryck av uppskattning och kärlek.

Ditt ansikte är unikt, och med vår bystskulptur kan du bevara det för evigheten.

Så här går det till

  1. Boka 3D-fotografering via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se.
  2. Läs gärna igenom vår guide Så fungerar PyttePrints 3D-fotografering och utskriftsprocess så är du väl förberedd inför fotograferingen. Tänk på att det kan vara utmanande för barn under 3 år att stå helt stilla, vilket 3D-fotografering kräver. Självklart gör vi jättegärna ett försök, men vi kan tyvärr inte garantera ett gott resultat.
  3. Efter fotograferingen betalar du med faktura eller Swish, sedan tillverkas och skickas skulpturen hem till dig.

Pris

Se aktuellt pris i vår prislista.

Vi erbjuder delbetalning via Klarna

Kontakta oss för mer information!

Välj färg på din skulptur

För ett tillägg på 495:- kan du välja att färglägga din skulptur. Klicka på färgerna nedan för att se exempel på hur det kan se ut.

Klicka för exempel

Standard grå, vår grundfärg som alltid ingår

Klicka för exempel

Guld

Klicka för exempel

Koppar

Klicka för exempel

Silver

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor