PyttePrint besöker Burlöv Center 10-12 November

Fånga ögonblicken för evigt med PyttePrint!

PyttePrint besöker Burlöv Center den 10-12 november och bjuder in dig att omvandla dina mest betydelsefulla stunder till unika konstverk. Ta chansen att låta PyttePrints expertis och kärlek till detaljer förvandla dig till en vacker skulptur med hjälp av 3D-fotografering. 3D-fotografera dig gratis, du väljer själv sedan om du vill köpa en staty eller byst.

Hur går det till?

För att säkerställa optimala resultat krävs vissa förberedelser inför 3D-fotograferingen. Vi rekommenderar ljusa kläder med mönster och att stå så stilla som möjligt under fotograferingen. Håret bör vara uppsatt och undvik stora accessoarer.

Själva fotograferingen sker när du står på vår displayplatta som snurrar, för att möjliggöra 3D-fotografering från alla vinklar. Processen tar bara några minuter, och vårt team finns där för att vägleda dig. Efter fotograferingen bearbetar vårt team bildmaterialet med avancerad programvara för att skapa en detaljerad 3D-modell. Denna modell används sedan för den efterföljande 3D-utskriften.

Vinn en staty av dig själv

Under helgen gör vi en utlottning av en stor staty på 25 cm med valfri färg. Följ oss på Instagram eller Facebook, @pytteprint, och tagga tre vänner för att delta i tävlingen!

Plats och tider

Du hittar PyttePrints monter utanför Espresso House.

Fredag: 15-20

Lördag: 10-18

Söndag: 10-18