PyttePrint har öppet hus den 3 februari

Den 3 februari är ni varmt välkomna att besöka PyttePrint när vi öppnar dörrarna för ett spännande öppet hus på Annedalsvägen 9 i Lund. Evenemanget pågår mellan klockan 11:00 och 14:00.

Under dessa tre timmar bjuder vi in er att utforska konsten av 3D-fotografering och låta er fördjupa er i våra imponerande skapelser. Vår expertis inom området kommer att vara tillgänglig för att svara på era frågor och dela insikter om den innovativa processen bakom varje skulptur.

PyttePrint strävar efter att erbjuda en smidig och personlig upplevelse. Innan ni gör er beställning ger vi er möjlighet att förhandsgranska er staty digitalt för att säkerställa att den uppfyller era förväntningar och önskemål.

För att ytterligare förgylla er upplevelse har vi glädjen att erbjuda en exklusiv rabatt på 50% för kopior av samma skulptur. Detta erbjudande ger er möjlighet att dela den unika skapelsen med nära och kära.

Parkeringsmöjligheter och busshållplats finns i närheten. Missa inte denna chans att fånga ögonblicket i tre dimensioner och dra nytta av våra exklusiva erbjudanden. Vi ser fram emot att välkomna er den 3 februari och dela vår passion för konst och innovation.