PyttePrint inleder spännande samarbete med Crocus Ultraljudsklinik i Stockholm

Vi på PyttePrint är stolta och glada över att meddela vårt senaste samarbete med Crocus Ultraljudsklinik i Stockholm. Crocus Ultraljudsklinik erbjuder avancerade ultraljudsundersökningar utförda av högt kvalificerade sonografer – ultraljudsspecialister. Med en passion för att erbjuda de bästa möjliga tjänsterna och en avslappnad atmosfär har de blivit en framstående aktör inom branschen. Nu tar de steget längre och erbjuder även våra 3D-printande ultraljudsbilder!

Crocus Ultraljudsklinik beskriver sig själva som en plats för ultraljudsundersökningar där komfort och professionell vård går hand i hand. Deras mål är att erbjuda en avslappnad miljö där patienter kan uppleva ultraljudsundersökningar på deras villkor. För gravida kvinnor sträcker sig deras tjänster från den första trimestern ända till den tredje. De använder den senaste ultraljudstekniken för att ge detaljerade bilder och insikter om fostret.

För oss på PyttePrint är samarbetet med Crocus Ultraljudsklinik en spännande möjlighet att förena våra styrkor. Vi är kända för vårt engagemang för att skapa minnen genom att erbjuda högkvalitativa produkter som föräldrar kan bära med sig genom hela livet. Genom detta samarbete kommer vi att erbjuda våra 3D-printade ultraljudsbilder som möjliggör att föräldrar kan bevara minnen från sina ultraljudsupplevelser.

Vi är övertygade om att våra produkter kommer att komplettera den höga standard som Crocus Ultraljudsklinik erbjuder. Tillsammans kommer vi att sträva efter att erbjuda en unik möjlighet för föräldrar att hålla sina ultraljudsbilder nära hjärtat.

Det här samarbetet är något som vi ser fram emot med stor spänning. Vi ser det som en möjlighet att skapa minnen som varar livet ut och att göra den underbara upplevelsen av en ultraljudsundersökning ännu mer minnesvärd. Vi vill tacka Crocus Ultraljudsklinik för att de har gett oss denna möjlighet att arbeta tillsammans.

För framtida föräldrar som besöker Crocus Ultraljudsklinik, ser vi fram emot att erbjuda produkter som hjälper er att bevara dessa värdefulla minnen. Tillsammans med Crocus Ultraljudsklinik är vi redo att skapa minnen som varar livet ut.