Bokhylleskulptur – Sittandes

Personifiera ditt hembibliotek med en sittande bokhylleskulptur! PyttePrint är Sveriges ledande leverantör av skulpturer där du själv agerar modell. Med hjälp av 3D-fotografering och 3D-utskrift omvandlar vi dig till en helt unik bokhylleskulptur. PyttePrint erbjuder exklusiva och personliga bokhylleskulpturer, perfekt som inredning och personlig dekoration mellan dina böcker i bokhyllan.

Så här går det till

  1. Boka 3D-fotografering via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se. Observera att 3D-fotografering i nuläget endast finns i Lund, Skåne.
  2. Läs gärna igenom vår guide Så fungerar PyttePrints 3D-fotografering och utskriftsprocess så är du väl förberedd inför fotograferingen.
  3. Efter fotograferingen betalar du med faktura eller Swish, sedan tillverkas och skickas skulpturen hem till dig.

Adress:
Annedalsvägen 9
227 64 Lund

Vid ordervärden över 2000 SEK kan vi även göra kostnadsfria hembesök i Lund- och Malmöområdet. För mer information, kontakta oss via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se.

Pris

Priset är 695 SEK för en sittande skulptur (ca 16 cm). Priset inkluderar frakt och skulptur i standard ljusgrå. Vill du ha en annan färg på skulpturen erbjuder vi också färgerna kalkvit, koppar, silver eller guld för ett tillägg på 295 SEK.

Vi erbjuder delbetalning via Klarna

Kontakta oss för mer information.

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *
  • Hembesök i Lund och Malmö för ordervärde över 2000 kr

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor