Amningsskulptur av dig och ditt spädbarn

PyttePrint förstår vikten av de magiska ögonblicken för förstagångsföräldrar och har därför skapat vår underbara amningsskulptur för att hylla det speciella bandet mellan modern och det lilla barnet. Denna unika skulptur är mer än bara konst; den är en känslosam påminnelse om de ögonblick av närhet och kärlek som definierar de första stunderna av föräldraskapet.

Varje detalj i vår amningsskulptur är omsorgsfullt utformad för att fånga in den underbara ömheten och den unika kopplingen mellan föräldern och deras lilla mirakel.

Med PyttePrints amningsskulptur blir varje amningsstund en konstnärlig hyllning till den vackra resan som är föräldraskapet.

Så här går det till

  1. Boka 3D-fotografering via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se. Observera att 3D-fotografering i nuläget endast finns i Lund, Skåne.
  2. Läs gärna igenom vår guide Så fungerar PyttePrints 3D-fotografering och utskriftsprocess så är du väl förberedd inför fotograferingen.
  3. Efter fotograferingen betalar du med faktura eller Swish, sedan tillverkas och skickas skulpturen hem till dig.

Adress:
Annedalsvägen 9
227 64 Lund

Vid ordervärden över 2000 SEK kan vi även göra kostnadsfria hembesök i Lund- och Malmöområdet. För mer information, kontakta oss via kontaktformuläret på startsidan, eller genom att maila order@pytteprint.se.

Pris

Priset är 1495 SEK, vilket inkluderar frakt och skulptur (cirka 16 cm) i standard ljusgrå. Vill du ha en annan färg på skulpturen erbjuder vi också färgerna kalkvit, koppar, silver eller guld för ett tillägg på 295 SEK.

Vi erbjuder delbetalning via Klarna

Kontakta oss för mer information!

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *
  • Hembesök i Lund och Malmö för ordervärde över 2000 kr

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor