Skulptur av din 3D-ultraljudsbild

Upplev magin av att känna ditt ofödda barns ansikte med PyttePrints skulpterade 3D-ultraljudsbild!

Inramad skulptur av 3D-ultraljudsbild i en djup ram. En gossedjurs kanin sitter innanför ramen och har sin fot hängande ner för kanten.

Forskning visar att användningen av 3D-utskrivna modeller, som ett komplement till en traditionell 3D-ultraljudsbild under graviditeten, har positiva och meningsfulla fördelar. Två separata studier har belyst hur denna teknik kan stärka anknytningen mellan blivande mödrar och deras ofödda barn samt förbättra olika psykologiska aspekter.

Så här går det till

Nästan alla ultraljudsmaskiner idag har möjlighet för 3D. Många privata ultraljudskliniker erbjuder redan 3D-ultraljud, och vissa sjukhus gör det också. Ett 3D-ultraljud brukar kosta mellan 1200–1600 kronor.

  1. Boka ditt 3D-ultraljud på valfri klinik. Se till att kliniken kan exportera bilderna i formaten .obj, .stl, .dcm, .nrrd.
  2. Skicka dina 3D-filer tillsammans med dina önskemål om ram, bakgrundsfärg, text och eventuell färg på skulpturen till order@pytteprint.se.
  3. Om vi godkänner filerna skickar vi en faktura och påbörjar produktionen av din 3D-ultraljudsskulptur. Vi förbehåller oss rätten att inte godkänna filer av otillräcklig kvalitet för att säkerställa ett bra resultat.

Gör din skulptur personlig

  • Välj ram (vit eller svart)
  • Välj bakgrundsfärg (vit, beige, grön eller rosa)
  • Lägg till en personlig text

Pris

Se aktuellt pris i vår prislista.

Vi erbjuder delbetalning via Klarna

Kontakta oss för mer information!

Välj färg på din skulptur

För ett tillägg på 495:- kan du välja att färglägga din skulptur. Klicka på färgerna nedan för att se exempel på hur det kan se ut.

Klicka för exempel

Standard grå, vår grundfärg som alltid ingår

Klicka för exempel

Guld

Klicka för exempel

Koppar

Klicka för exempel

Silver

Alltid på PyttePrint

  • Möjlighet att förhandsgranska din staty digitalt innan du lägger ordern
  • 50% rabatt på kopior av samma skulptur!
  • 2 års garanti *

* Klicka här för att läsa mer om garantivillkor